Stort Grattis till Årets hundar

Riksutställningen på Herrfallet har i helgen gått av stapeln och många av årets fina vandringspriser delades ut under detta arrangemang. Västsvenska avdelningen kan känna sig stolta då många av priserna gick till flertalet av våra medlemmar med sina duktiga hundar.

Här är en länk till SVK:s hemsida där ”Årets hundar” presenteras.

Vi lyfter på hatten och Gratulerar samtliga förare som lyfter fram sina hundar till dessa hedrande priser.

Tyvärr kunde vi inte själva närvara och hämta avelspriset som vår Rotuas G- Tindra blivit tilldelad. Valparna här hemma kräver sin passning och det är svårt att smita hemifrån, men vi är mycket stolta och jag tyckte en stjärna Tindrade lite extra på himmelen den kvällen.. 🙂

Valparna växer och är nu fyra veckor. Dom har fått flytta till den stora valphagen och snart kan dom även börja vistas ute. Dom har provsmakat lite välling men väldigt snart bjöds det våtmat från Bozita Junior.

Exemplariskt och mycket omtyckt att använda som första tillvänjning. Läs mer om Bozita Junior här.

Coral är fortfarande lugn och trygg i sin roll som mamma och tar tacksamt emot hjälp av Engla som är en erfaren mor. Hon hjälper mer än gärna till och det är en fröjd att se deras trygga samarbete.

Än finns någon valp kvar att tinga. Hör gärna av er för mer info.

Här finns ett litet filmklipp från valphagen.

Länk till valparnas pappa Karat.

Post a Comment