Intresse för Fullbruk

Med tanke på att det diskuteras om intresse finns för fullbruk kan jag styrka att det finns det. Vår träningshelg blev snabbt fylld och flertalet står som reserver. Vad jag vet finns ett antal kursutbud runtom i landet när det gäller fullbruk, så att intresset skulle ha minskat ser jag inte. Västsvenska har de senaste två åren arrangerat ordinarie prov och lämnade i år med varm hand flaggan vidare. Tyvärr verkar ingen plocka upp den och ro något ordinarie prov iland och det är för mig lite konstigt när det ändå verkar finnas intresse.

För två år sedan arrangerade vi ett särskilt prov här hemma på Hedäng som mig veterligen också har varit det enda hittills.

Vi delar gärna med oss av erfarenheter från det tillfället och finns funderingar är ni även mer än välkomna hit för att studera träningshelgen i juli då vi försöker göra den provlik.

Välkomna att höra av er.

Post a Comment