Träningsgrupp

I vår har jag haft en träningsgrupp som vid fyra tillfällen samlats och tillsammans med sina hundar tränat framförallt spår och vatten apport. Det har varit ett nöje att träffas på lördagarna och stämningen har varit god. Med tanke på att flertalet deltagare har haft unga hundar är jag mäkta imponerad av hur dess förare jobbar med hundarna och jag är övertygad om att vi träffas på proven i höst och att dom kommer att bli väl fungerande jakthundar. Målet för gruppen är att klara av ett eftersöksprov med spår och vattenapport och full pott innebär en gratis träningsdag på fältet i höst, så nu gäller det att jobba på. Kameran fick följa med sista gången då vi hade en liten hinderbana som bestod av fritt följ, stanna kvar, kastapport, dirigering. Föraren bar på en bössa i ena handen och ett ägg i andra och det gällde att föra hunden så tyst som möjligt genom denna bana på tid. Bäst tid och effektivast blev Carl och vi lyfter på hatten och gratulerar!

Tack alla för trevliga tillfällen, jobba på nu så ses vi snart igen..

1 Comment(s)

  1. Härliga kort, tack för en lärorik kurs!

    Melinda Hermansson | jun 11, 2012 | Reply

Post a Comment