Fullbruksträning 2019

Vi planerar återigen en träningshelg riktad mot Fullbruk den 28-30 juni här hemma på Hedäng i Tidaholm.

Som tidigare år strävar vi efter att få helgen så ”provlikt” som möjligt, då syftet är att få känslan av helheten i ett fullbruk. I många av momenten krävs att hunden ska apportera och för att du ska få ut så mycket som möjligt av helgen är det viktigt att grunden för apportering är befäst.

Vi träffas fredag kväll för genomgång och avslutar söndag eftermiddag. Vi lägger eftersöksmomenten i den ordning det oftast är på ett prov. Däremot ingår inte fältdelen, eftersom den inte går att genomföra av praktiska/regelmässiga skäl vid tidpunkten på året.

Kostnad 2000 kr

Stugor finns att boka vid Hökensås semesterby som ligger ca 1 mil härifrån. (Brukar vara högt tryck på bokningar vid årstiden, så boka i god tid) Plats för husvagn/tält finns här på gården.

Anmälan/frågor mail: ingrid.olofsson2@tidaholm.se eller Tel 070 562 35 53.

Varmt Välkomna önskar Ingrid och Tomas, Peter Nilsson, Johanna Olofsson, Jan Törnqvist.

Post a Comment