Fullbruksträning 2018

Mitt i fotbolls-VM så har ännu en fullbruksträning ägt rum här på Hedäng.. Duktiga förare och hundar jobbade på efter hundarnas bästa förmågor och tog vidare med sig hem vad som behöver finslipas på. Med tanke på sommarens extrema värme fanns en oro över hur värmen skulle tacklas, men vi hade turen att pricka in en av de få molniga och lite svalare dagar så det blev en högst human dag att jobba med de olika momenten. Dag 2 tittade solen fram igen, men eftersom alla moment utförs i vatten gick det helt ok. Fantastiskt roligt är det att intresset för fullbruket håller i sig och ökar. I år blev kursen snabbt fullbelagd och flertalet ekipage kommer med all sannolikhet att visa sig på proven redan i höst. Tack alla inblandade för en givande helg, bra kämpat och lycka till framåt:)

Post a Comment