Fullbruksläger 2015

IMG_1571.JPGVi planerar återigen en träningshelg  riktad mot Fullbruk den 3-5 juli här hemma på Hedäng i Tidaholm. Som tidigare år strävar vi efter att få helgen så ”provlikt” som möjligt, då syftet är att få känslan av helheten i ett fullbruk. I många av momenten krävs att hunden ska apportera och för att du ska få ut så mycket som möjligt av helgen är det viktigt att grunden för apportering är befäst.Vi träffas fredag kväll för genomgång och avslutar söndag eftermiddag. Vi lägger eftersöksmomenten i den ordning det oftast är på ett prov. Däremot ingår inte fältdelen eftersom den inte går att genomföra av praktiska och regelmässiga skäl vid tidpunkten på året.

Priset är 2000 kr för kursen.

Hökensås semesterby är ett tips för boende och ligger ca 1 mil härifrån. (Brukar vara fullbokat snabbt, så boka i god tid)

Anmälan/förfrågning till olofssoningrid@telia.com alt. Tel 070 562 35 53.

Varmt Välkomna önskar Ingrid och Tomas, Peter Nilsson, Johanna Olofsson, Jan Törnqvist.

Post a Comment