Fullbrukshelgen 2014

Så har vi återigen haft en träningshelg inriktad mot fullbruk. 11 ekipage deltog i ett strålande sommarväder och förutsättningarna kändes goda. En hel del nya ansikten dök upp vilket jag tycker är mycket roligt och talar för att intresse finns. Som vanligt fick somliga en upptäckt att sådant som funkar hemma inte är lika självklart att det funkar på bortaplan. Lite av syftet med denna helg och som ska ge en hint om vad man behöver jobba vidare på. Likaväl för somliga som upptäcker att det mesta faktiskt sitter helt okey på plats. Jag är övertygad om att flertalet av deltagarna kommer att lyckas bra i skarpt läge inom snar framtid.

I år arrangeras det två ordinarie fullbruksprov av SVK. Den 28-29/9 på Gotland och 4-5/10 här hemma hos oss på Hedäng.

Vi hälsar er varmt välkomna med anmälan och vi ser fram mot att få följa er som ekipage i ett par dagar.

(Bildspelet från träningshelgen består endast av bilder från vattenmomentet. )

Post a Comment