Träningshelg riktad mot Fullbruk 4-6 juli

Vi planerar återigen en träningshelg  riktad mot Fullbruk den 4-6 juli här hemma på Hedäng i Tidaholm. Som tidigare år strävar vi efter att få helgen så ”provlikt” som möjligt, då syftet är att få känslan av helheten i ett fullbruk. I många av momenten krävs att hunden ska apportera och för att du ska få ut så mycket som möjligt av helgen är det viktigt att grunderna för apporteringen är befästade.

Vi träffas fredag kväll för lite genomgång och avslutar söndag eftermiddag. Vi försöker lägga momenten i den ordning det brukar vara på ett prov, dock står vi över fältdelen då den inte går att genomföra av praktiska och regelmässiga skäl.

Priset är 2000 kr för kursen. Har man husvagn eller tält går det bra att campera här hemma på gården.  Hökensås semesterby är även ett tips för boende och ligger ca 1 mil härifrån.

Anmälan/förfrågning till olofssoningrid@telia.com alt. Tel 070 562 35 53.

Varmt Välkomna önskar Ingrid och Tomas, Peter Nilsson, Johanna Olofsson, Jan Törnqvist.

Post a Comment