Norgegänget på besök igen…

Så har vårt glada Norgegäng varit på besök igen för femte året i rad. Tore är den som håller i trådarna och lyckas alltid få ihop ett glatt gäng. I tre dagar bjuds det på många skratt, det skojas friskt och humöret är på topp.

Engelsk setter rasen dominerade som vanligt, näst efter kom kleiner münsterländer och gordonsetter. För många av hundarna var det första gången dom släpptes på fält och förarna hade en del att jobba på för att få ihop söket. Så här i början av säsongen märktes det att lydnaden inte var på topp för en del och behövde skärpas upp lite, så dag två tillbringades på ”appellplanen”. Stoppkommandot och ledarskap låg i fokus och jag tror en del hade nytta av det när vi kom ut på fältet igen.

Tusen tack för den mycket goda och lyxiga middagen vi blev bjudna på vid era stugor och för gott sällskap. Vi önskar er lycka till på jakt och prov och jag hoppas vi ses nästa år igen..:)

Klicka här så kommer ni till bildspelet på You tube.

Post a Comment