Münstervalpar planeras till våren -19

Valpar planeras i vår mellan Glimra och Snöyran´s Michelangelo (Rambo). Vi har följt Rambo sen han var unghund, då Emma och Rambo varit med på lite fältträningar här hos oss. Vår upplevelse av Rambo är att han är en individ med hög jaklust och intensitet. En egenskap hos Rambo vi uppskattar är hans trygga mentalitet och öppenhet mot människor och andra hundar. Rambo är Emmas första egna stående fågelhund och han används som jakthund, men har även goda resultat på rally och agilitybanan vilket talar för hans samarbetsvilja. Parningen uppfyller avelsrådets kriterier och finns på Svensk Vorsteh Har du intresse av en valp från denna kombination är du välkommen att höra av dig för mer info. Tomas 0706346453, Ingrid 0705623553 mail: tomas.olofsson@trafikverket.se

Post a Comment