Hänt sen sist

Här på Hedängen sen sista uppdatering på hemsidan, hade vi i juli 2016 en träningshelg för fullbruksintresserade ekipage. I oktober arrangerades återigen ett fullbruksprov här på Hedängen av Ingemar Johansson. Intresset för fullbruk håller i sig och visar goda resultat.

 

 

 

Som tidigare år, kom våra bästa norgevänner hit i början av jaktsäsongen för att förgylla vår tillvaro med deras glada humör och trevliga hundar. En träningshelg som förberett många fina resultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vår fina Engla lämnade oss i höstas för att jaga vidare i Nangijalas land. Hon blev 13 år och skänkte otroligt många fina minnen vi bär med oss för alltid.

SJCH Hedängens Engla

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

I maj 2016 hämtade vi hem vår nya münsterländertik Glimra. Hon kommer från Snöyran´s kennel där uppfödare heter Ingela Koskenniemi.
Idag är Glimra 1 år och vi är mycket nöjda med henne hittills. Hon har många egenskaper vi sätter värde på och håller nu tummarna för att hon kan bli nästa tik som för Hedängens kennel framåt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tingeling är nu fyra år och börjar bli stadig att jaga fågel över. Senaste året har hon utvecklats och höstens jakter har upplevts trygga och givande tillsammans med henne.

Post a Comment