Fullbruksträning 2012

För varje år vi haft fullbruksträningen här hemma på Hedäng samlar sig erfarenheter.

I år är fjärde året och i vårat tycke det mest lyckade när det gäller logistik och funktion. Någon enstaka skylt fattades då några kom på villovägar, men som tur är finns det telefoner och problemet löste sig smärtfritt ändå.

Erica och Joel skötte markservicen suveränt bra här hemma med mat och dryck och det var bara för mig att slappna av och ägna mig fullt till alla deltagare. Ni är guld värda!!

Deltagarna ja… Intresset var på topp i år och det fanns fler intressenter än platser. Några var återkommande sen föregående år men vi hade även nya gäster både från Skåne och Stockholm.

Glädjande var att flertalet förare var helt främmande för fullbruk, vilket är en del av syftet med en sådan här träning och jag är övertygad om att många fick mycket med sig i bagaget hem, med tanke på all den blandad kunskap och erfarenhet som övriga delade med sig av i gruppen.

En del unga hundar fanns på plats och som kanske inte riktigt var mogna för ett fullbruksprov än, men som sagt, med förare som insuper kunskap och med fortsatt rätt träning, är jag helt övertygad om att vi får se flertalet av ekipagen på kommande fullbruksprov genom åren.

Tusen tack i år igen till Peter, Johanna, Jan, Tomas och även Tomas Johansson som är en av våra fullbruksdomare och vår ”back up” när det kommer frågor vi själva inte kan svara på.

Tack även alla deltagare för en mycket trevlig helg!!

Då jag har svårt för att fota och engagera mig samtidigt fick kameran stanna hemma under lördagen och endast luftas under söndagen vid vattendelen som är den mest foto och åskådarvänligaste. Tyvärr regnade det en del, kameran åkte som en jojo upp och ner i väskan, men några bilder blev det.

Post a Comment