Vinterdag på Hedäng

En vinterdag med temperatur runt nollan, sol som värmer, hundar som tycker livet är gott och ett gäng hundmänniskor som träffas, fikar och mår bra, det är väl ändå lite av en stund med livskvalité. Spåret var helt okey för att användas av ivriga hundar som vill göra av med lite spring i benen och förare som hade fullt upp med att hålla sig upprätt på skidorna bakom. Det var vad som förgyllde vår dag när vi bjöd in till en familjedag i vinterns tecken. Att även ta tillfället i akt och socialträna sina unghundar och passa på med lite apporteringsövningar på nytt ställe tyckte Landin var bra. En god idé som vi ofta glömmer bort att utnyttja.

Grillen gick varm under dagen och korven smakar väl aldrig så gott som den gör en sån här dag. När solen sänkte sig frampå eftermiddagen var det gott att krypa in på altanen med en kopp kaffe och bulle. Frågorna till tipspromenaden avslöjades och lite kluriga var dom allt, men bäst lyckades Björn Holgersson som hade alla rätt och var närmast skiljefrågan. Ett stort tack till alla som var med för trevligt sällskap under dagen och vi hoppas på lite snö även nästa år så vi kan köra repris..:)

Post a Comment