Norgebesök

”Vårat Norgegäng” har varit på besök igen. Tore Röed, som har Rotuas kennel i Norge (där vi själva köpte Tindra för 11 år sedan), har för fjärde året i rad skramlat ihop ett alltid lika trevligt gäng med ett humör ständigt på topp. Det varierade i ålder och ras på hundarna, allt från unghundar till lite äldre. De flesta har settrar men även någon pointer och münster flög förbi på fältet emellanåt. Det är alltid intressant att ha detta gäng här, många jobbar lite annorlunda med sina hundar än vad vi själva gör och man får lite andra synvinklar.

Vi tackar för den suveränt goda middagen vid er stugby och ni är alla välkomna nästa år igen.

Vi tackar även Frick som ordnade fram suveräna marker.

Albumet här på hemsidan är bara ett axplock av bilder. Alla bilderna finns under ett bildspel på Youtube. Kvalitén blir dessvärre försämrad där men för alla inblandade sänder jag gärna över bilder via mail om det är något ni fastnat för. Hör bara av er i så fall.

Norge 2011


2 Comment(s)

  1. Hei

    tusen takk for oss, veldig gøy å se de flotte bildene. Gleder meg til neste gang

    hilsen Anette

    Anette | sep 7, 2011 | Reply

  2. Ni är välkomna..;)

    Ingrid | sep 8, 2011 | Reply

Post a Comment