2006

2006

06-11-28 Vi gratulerar Jan Törnqvist och Storm till sitt förstapris i UKL, Catarina och Loka till sitt andrapris i ÖKL som erövrades på ett särskilt prov i fredags.

(på samma prov fick vår Engla sin första elitetta och Fläkta sin första öppenklassetta)

06-11-20 Isa börjar få mage, så valpar blir det i december.

Hubertus prov

Hubertus prov

06-11-20 I helgen som gått anordnades ett inofficiellt Hubertusprov här i Serige (se mer under Sv Vorstehsidan) . Domare Peter Bahlke informerade om de internationella reglerna och dömde även de 10 ekipage som var med på söndagen. Här jagar man själv för sin hund och jägaren bedöms mer än hunden. Var ekipage får 20 minuter på sig att presentera jaktliga situationer och de som prissättas är de som fällt fågel.

06-10-30 Grattis säger vi till Jan Törnqvist och Hedängens E-Storm som fick det nyinstiftade vandringspriset i VVK för domarnas val av “Bästa unghund oavsett pris” på Hallandsprovet i helgen. Dom fick även ett andrapris UKL.

Vår Fläkta debuterade i ÖKL och presterade även hon ett andrapris och Engla ett andrapris i EKL.

06-10-22. Vår Fläkta gjorde ett bra jobb på Ölandsprovet helgen som gick. Resultatet blev ett förstapris Ukl med 8 i fältbetyg och vinnare för dagen.

RIKSPROVET 2006: Andrapris till Engla Ekl, Storm och Fläkta Ukl.

06-10-02 GRATTIS säger vi till helgens pristagare från Hedängens på västsvenskas fältprov. Tredjepris till Catarina och Loka. Andrapris till Per och Storma. Vann hela unghundsgruppen på söndag gjorde Anders och Hobbe med ett förstapris !! Vår egen Fläkta fick även hon ett andrapris.

Bra jobbat !!

06-09-18 I helgen hade vi en träning på fältet för våra valpköpare. Det var mycket trevligt att se så många duktiga hundar och hundförare och eftersom det var rapphönspremiär kunde det fällas en del fågel utan problem. Ett stort TACK till er alla som var med och gjorde helgen trevlig!!

06-08-14 Vi säger grattis till alla valpköpare som är färdiga med eftersöksgrenarna med goda resultat.

06-06-19 Vi gratulerar Jörgen, Linda och Svea som klarat anlagsklassen i blodspår.

06-04-25 Den 25 mars hade vi fältträning hos Stefan Nilsson i Skåne.

Klubbmästare

Klubbmästare

Skärtorsdagen var det Klubbmästerskap för de Västsvenska hundarna. 15 duktiga ekipage kom till start. Förra året erövrades ju segern av Stefan och Delfi och det här året är det Tomas och Engla som får pryda väggen med segerhornet.

06-03-30

År 2003 stod Vandringspriserna förÅrets Kleiner Münsterländer och Övriga kontinentala hundar fint i hyllan här hemma för Tindras prestation. Nu är dom åter på väg till huset och denna gång för Tindras avkomma Hedängens Engla.

06-03-30 Varg har blivit utsedd till Årets Unghund i Norge!! Vi gratulerar Kristine och Karl-Fredrik för ett gott arbete!!

06-02-27 Grattis! säger vi till Roger Johansson och Cindy (Hedängens Brisa) som fick förstapris med CK i ökl på SVK.s utställning i Umeå.