2005

2005

05-12-06 Ja,.. då har sista valpen flyttat till sitt nya hem och vi önskar alla nya valpköpare LYCKA TILL!!!

05-11-06 Nu har det varit jaktprov i helgen och återigen fick Hedängens flagga hissas. Tolv hundar deltog med Birger Knutsson som domare. Fågeltillgången var god och klassen på deltagare var hög. Tre Münstrar deltog varav två avkommor från Tindra. Stefan Ardhus med Hedängens Delfi och vår egen Engla fick förstapris båda två och direktbiljett till elit klassen med 8 i fältbetyg !! Ett stort Grattis framför allt till Stefan och Delfi !!!

( Tredje hunden var Torun Brates Herrskapets A-Is som även dom fick ett förstapris. Grattis!)

05-10-31 Valparna växer och ser fina ut. Nu har dom fått flytta ut i den stora valphagen. Dom har börjat äta lite riktig mat och Tndra börjar få hjälp från alla håll att sköta om sina barn. Vår vorsteh Fläkta som själv inte är så gammal tycker detta är himmelriket med så många leksugna och valparna kommer nog att bli härdade av stora vorstehtassar.

Det har varit ännu mer framgångar på proven. Förra helgen startade vår egen Engla sitt första öppenklass prov och fick fältbetyg 7 och därmed ett förstapris. I helgen som varit var det prov i Mellerud och Alingsås. Tre hundar från Hedängens startade: Delfi, Engla och Loka som alla fick andrapris.

05-10-17 I helgen som gått anordnade västsvenska sitt årliga fältprov på Sperlingsholm i Halmstad och vi säger Grattis till Cattarina Alleborg och Hedängens Loka Alena som startade sitt första prov. Dom startade i unghundsklass båda dagarna och mjukstartade på lördagen med ett andrapris för att på söndagen ta förstapriset och även bli provbästa unghund.  En kanonstart för Cattis och Loka som bara är 15 månader!!!!

Fina framgångar….

05-10-10 Nu har ytterligare en av Isas kullsyskon vunnit fullbruksprovet. Stort Grattis!! till Cecilia Linder-Karlsson och hennes hund Landinarnas Diva som fick sitt 1:a pris och vann FBP i helgen. Nu har fyra hundar av fem i samma kull förstapris  FBP!!

Vi säger även Grattis till Münstervärldens nya jaktchampion Jerry Lee Lewis som är pappa till Tindras första kull. Den titeln kan man bära med extra stolthet som münsterägare!!

Grattis även till Jan Törnqvist och Landinarnas Douglas som kammat hem sin första elitetta.

05-08-04

Under semestertider har det hänt en del hos “Hedängare”. Vi gratulerar Münsterägarna Stefan Ardhus med Delfi som blev bästa spårhund på eftersöksgrenarna i Abild, Tomas Eliasson med Troja från Kirruna som fullpottade eftersöksgrenarna med 10 vatten 10 spår. Som vorstehägare grattar vi Karin med Esko som blev BIS valp på en inoff utställning. Dom var även med i en träningsgrupp för Anders Landin på Fävikens Game Fair där dom utsågs till helgens ekipage.

Vi har även parat Tindra så nu hoppas vi på valpar. För intresse, ring oss för vidare information.

05-06-20 Valpträff för E-kullare igen.

05-04-23 Stort Grattis till Tomas Haglund och hans münstertik Nova (Hedängens Medea) som blev bästa hund på SVK Östras viltspårprov.

05-04-21

Fem av Tindras valpar är mentaltestade av Claes Hemberg, likvärdiga och goda mentaliteter

05-04-02 Klubbmästerskapet i Västsvenska Lokalavdelningen har gått av stapeln idag. 11 hundar kom till start och Stefan Ardhus med sin Münsterunghund Delfi försvarade Hedängens färger genom att vinna hela matchen!! Ett Stort Grattis till Er då ni lämnade både syrran, elithundar och jaktchampions bakom er.

05-01-09: Isa har fått 10 små valpar. Fem tikar och fem hanar.