2004

2004

04-11-14: STORT GRATTIS till Stefan Ardhus och Münstertiken Hedängens Delfi som glänste på fältprovet i Mellerud. Delfi fick fältbetyg 7!! men tyvärr fattades det några ynka poäng från eftersöksgrenarna som gjorde att det inte räckte till ett förstapris totalt. Men ett välförtjänt andra pris kan dom vara stolta över.

Vår egen Münstertik Engla hjälpte till att försvara Hedängens färger och fick även hon fältbetyg 7. Det blev totalt ett förstapris och hon blev även bästa unghunden på provet!! Bättre än så här kan man väl inte sätta punkt för den här provsäsongen….?!!

04-11-10: Isa toppade provsäsongen med att ta ett  förstapris och vinna årets fullbriksprov som arrangerades av SVK Södra 22-24 oktober. (Ett för övrigt MYCKET TREVLIGT och VÄLARRANGERAT prov). Två av Isas kullsyskon startade på samma prov : Jan Törnqvist med Landinarnas Douglas som även fick ett förstapris och Cecilia Linder-Karlsson med Landinarnas Diva som var hårfint nära ett pris men som ändå gjorde ett väl fungerande arbete. Anders Landin har det fjärde kullsyskonet, Landinarnas Dagny, har också ett förstapris som dom erövrade förra året. Summa summarum: 4 av 5 kullsyskon har startat på Fullbruksprov och visar att dom är väl fungerande allroundhundar!! Mycket mer bevisande än så kan det knappast inte bli.

För att förhoppningsvis sprida lite av dom goda generna vidare är nu Isa parad. Valpar väntas i början av januari -05.

04-10-14 GRATTIS!!! till Carl Johan och Jerry Lee Lewis till deras lyckade jaktprovshelg på Gotland . Dom fick det andra förstapriset i ökl viket gav inträde till elitklassen, startade helprov i Ekl och toppade med fältbetyg 8!! Därmed vinnare av hela Gotlandsprovet!! Inte nog med det…Carl Johan och “Loe” startade på fullbruksprovet och drog hem ett förstapris där med och kom sammanlagt på en delad tredjeplats!! Münstern är på frammarsch, så se upp nu vorstehfolk och münsterfolket har fått något att leva upp till!!

04-10-10 GRATTIS!! till Stefan Ardhus och Hedängens Delfi som startade på Halmstadprovet.  Där erövrade dom ett andrapris med fältbetyg 6.

04-09-25: Efter sina elitettor på fjället och godkänt blodspår har nu Isa blivit familjens första Jaktprovs Champion!!

Fyra av Tindras valpar i kull 1 har startat på eftersöksgrenarna och är klara för fältet i höst. GRATTIS till: Delfi: 8 vatten 9 spår. Tuva (Helia) 7 vatten 10 spår. Engla: 8 vatten 10 spår. Extra grattis till Cindy (Brisa) och Roger som fullpottade med 10 vatten,10 spår! Kritik finns på vorstehklubbens resultatsida

Våran Tindra är utsedd till “Årets Kleiner Münsterländer 2003”